Rust-Ritme-Ruimte

Een fijne natuurrijke buitenruimte biedt kinderen een veilige plek, met therapeutische en helende mogelijkheden. Kinderen herkennen zichzelf in de natuurlijke wereld en laven zich hieraan. De rust en de ruimte die de natuur geeftis terug te zien in de kinderen. Door te leven in het ritme van de natuur krijgen kinderen een houvast om in te bewegen.

De verschillende tijden van het jaar brengen ons veel afwisseling. In elk jaargetijde is veel te ontdekken. Je kunt je elke dag weer verwonderen over, in onze ogen, gewone dingen, en kinderen doen dat volop. De zon die in prachtige kleuren opkomt, de regendruppels op de bladeren, de wind die de wolken verder waait, een veertje in het gras. Kinderen spelen met de kleine dingetjes die ze vinden. Een takje, steentjes, wat zand en water, meer hebben kinderen bijna niet nodig om gelukkig te zijn.

Ben je zoekende hoe je kinderen, maar ook jezelf als ouder/begeleider, in contact kunt brengen met een meer natuurlijke manier van leven, neem dan contact op voor advies en eventuele begeleiding in natuurlijk geïnspireerd leven. De natuur biedt hulp bij het vinden van meer rust in het dagelijks leven; van ritme in de dag en week; van ruimte in ons toch vaak hectische bestaan. Door het inplannen van rustmomenten en aandacht voor de tijd van het jaar waarin we leven, ontstaat meer ruimte voor wezenlijke duurzame aandacht voor onszelf en onze kinderen.

Advies en begeleiding:

Advies en begeleiding wordt gegeven in

Aan de hand van de hulpvraag gaan we kijken waar Rust, Ruimte en Ritme gecreëerd kunnen worden, dit alles in een natuurlijke bedding afgestemd op de eigen situatie en met veel praktische tips.

Een eerste gesprek start eventueel tijdens een rondleiding door de ontdektuin, daarna kan in de eigen situatie meegedacht worden wat de mogelijkheden zijn, aangepast aan de persoonlijke vraag.

Kosten: € 65.00 per uur.