Rondleiding door de ontdektuin

Ontdektuin De kleine tuinman is een kinderlandschap speciaal vormgegeven voor kinderen in de leeftijd van
0 tot 12 jaar. Een inspirerende rondleiding in de ontdektuin geeft je veel tips en handvatten om je eigen buitenruimte om te toveren tot een groene speelruimte.

Een rondleiding is bedoeld

Deze tuin is niet een tuin zoals we die kennen: het is een land waar avonturen wachten. Het is een plek waar je op ontdekkingsreis gaat in een wereld vol mogelijkheden. Het is een plek waar dromen kunnen ontstaan en uitkomen. Kinderen hebben een plek nodig waar ze zichzelf kunnen laten zien. Een plek waar ze kunnen spelen, ontdekken, mogen ervaren en zich verwonderen. Of je nu drie, zeven of tien jaar bent, kinderen voelen zich uitgenodigd te spelen met vorm, ze drukken zich zelf uit door te creÎren en spelenderwijs verbinden ze zich met de natuurlijke omgeving. Het maakt dat ze hun eigen natuur steeds meer ontdekken, in verbinding met de wereld om hen heen.

Kom natuurlijk spelen!

In het kinderlandschap van De kleine tuinman ontdek je gaandeweg:

Rondleiding

Een rondleiding door de ontdektuin laat zien welke elementen toegepast kunnen worden in een kinderlandschap, waarin kinderen volop kunnen ontdekken en spelen. Materiaalgebruik, risico's en ontwikkelingsfasen komen aan bod in een complete rondgang door de ontdektuin. Er is tijd en ruimte om zelf rond te kijken en om vragen te stellen over het inrichten van een natuurrijke buitenspeelruimte.
Tijd: 1,5 uur
Kosten: € 50.00